Iva Rinčić logo

Alarm automatika nagrađena za projekt zaštite Opus Arene

Alarm automatika za projekt zaštite novog stadiona u Osijeku nagrađena je za najbolji projekt poslovnog sektora u ostvarivanju sigurnosti zajednice i za najreprezentativniji projekt sustava sigurnosti.

Podijelite ovu objavu:

Alarm automatika nagrađena za projekt zaštite Opus Arene - Iva Rinčić

Naporno radi u tišini, neka tvoj uspjeh bude tvoja buka – baš tako radi moj suradnik i nezavisni vijećnik Boris Popović, dugogodišnji riječki poduzetnik. I evo njegove buke – tvrtka Alarm automatika čiji je osnivač i suvlasnik te Škola nogometa NK Osijek imali su razloga za slavlje na Croatia Grand Prix Securityju!

Za projekt zaštite Opus Arene u Osijeku dobili su čak dvije nagrade – za najbolji projekt poslovnog sektora u ostvarivanju sigurnosti zajednice i za najreprezentativniji projekt sustava sigurnosti.
Naime, projektiranje svih sigurnosnih sustava na novom nogometnom stadionu NK Osijek na Pampasu – Opus Areni – povjereno je Alarm automatici, a nakon provedenog natječaja povjerena im je i implementacija integralnog sustava zaštite.

Alarm automatika nagrađena za projekt zaštite Opus Arene 2 (1)
Alarm automatika za Opus Arenu u Osijeku dobila je čak dvije nagrade

Izvedeni sustav omogućava vrlo brzu identifikaciju incidentnih situacija, identifikaciju i praćenje svakog izgrednika i vrlo je efikasan alat u sprečavanju huliganizma na svim priredbama koje će se održavati u Opus Areni. Uz navedeno, izvedena grafička sučelja svim korisnicima (zaštitari, MUP, prodaja, marketing) omogućuju jednostavno i brzo korištenje sustava.

Croatia Grand Prix Security tradicionalno se dodjeljuju zaslužnim institucijama, tvrtkama, lokalnoj zajednici i pojedincima tijekom Hrvatskih dana sigurnosti koje se već godinama održava u organizaciji Hrvatska udruga menadžera sigurnosti.

Ponosna sam na Borisa i želim njemu i djelatnicima Alarm automatike i dalje puno uspjeha u radu!